''See yourself in a different light''
Fotografie laat je anders naar jezelf kijken. Veel mensen vinden zichzelf niet fotogeniek. Vaak is dit omdat niemand het gewend is om een camera voor zich te hebben, het kan erg confronterend zijn. Maar ook een uitdaging! Vertrouw mijn enthousiaste, speelse en professionele aanpak. Een portretfoto hoeft niet ingewikkeld te zijn: Het is belangrijk dat je plezier hebt, dus wees niet bang om met leuke ideeën aan te komen.
Uiteindelijk is het een samenwerking tussen jou en de fotograaf. 
Portretshoots zijn kleine pakketten geschikt voor creatieve ondernemers, mensen en artiesten. Je kunt deze portretten gebruiken om je gezicht te laten zien op je website, social media of voor je persberichten/aankondigingen. Het is een relaxte-shoot waarbij ik de tijd neem om je zelfverzekerd en comfortabel op de foto te zetten. De serie wordt afgeleverd in hoge resolutie, en je foto’s zijn licht geretoucheerd.
 Ben je op zoek naar (foto, poses of kleding) inspiratie? Check dit pintrest board die ik speciaal voor jou heb gemaakt. Om je creativiteit al een beetje los te krijgen. 
 Neem contact met me op voor meer informatie en eventueel een offerte gepast op jouw aanvraag. 
Portretfotografie
Small
Wat krijg je?
- 45m fotografie 
- Rust, aandacht en tijd 
- 5 foto's in hoge resolutie 
- Afgeleverd met WeTransfer 
100,00
Small
Wat krijg je?
- 1u tot 1,5 fotografie 
- Rust, aandacht en tijd 
- 10 foto's in hoge resolutie 
- Afgeleverd met WeTransfer 
- Licht geretoucheerd 
150,00 

Medium
Wat krijg je?
- 1,5 tot 2u fotografie 
- 20 foto's in hoge resolutie 
- Afgeleverd in een online fotogallerij
- Natuurlijk geretoucheerd 
200,00
Visuals-shoot
Een “all in creative” shoot pakket! We kijken samen naar jouw beeldtaal. Wil jij je visuele presentatie een originele draai geven? Dit is het pakket geschikt voor jou. In deze uitgebreide shoot creëeren we vooraf samen een concept, passend bij je product of huisstijl. Je krijgt de vrijheid om meerdere outfits klaar te leggen en we gaan op zoek naar leuke locaties. Deze shoot zou je ook in tweeën kunnen opdelen wanneer je gebruik wilt maken van meerdere locaties. Tijdens de fotoshoot zelf neem ik ruim de tijd voor je, en maken we het gezellig. Uiteindelijk krijg je een volle galerij foto’s waar je een tijdje mee vooruit kan!

Wat krijg je?
- ruim de tijd
- Brainstormsessie, advies 
- minimaal 30 foto's
- Afgeleverd in een online fotograllerij 

Investering start vanaf 350,00 incl btw. 
Send
Thank you!
Alle prijzen zijn: incl. btw - prijzen. Ex, reiskosten - Aflevering binnen 14 dagen na betaling factuur.
Back to Top