About The Photographer
Mijn naam is Maud-Elise. Ik ben een (allround) portretfotograaf, woonachtig in Meppel. Je krijgt mij gelukkig met de echt pure momenten. Een goed gesprek, de slappe lach of jezelf helemaal verliezen in een project. Je kunt me regelmatig betrappen met een taartje omdat ik altijd wel een excuus weet te vinden om wat te vieren... Ik ben graag onder de mensen maar loop ook veel tussen de bomen. 

Op mijn 14e kreeg ik voor het eerst een camera in mijn handen. Ik keek elke YouTube video en las elke blog post gerelateerd aan fotografie. Ook vroeg ik elke fotograaf die ik tegen kwam de oren van het hoofd. In 2018 deed ik mee aan: “ZomerOndernemer” regio Meppel. Hier ontdekte ik mijn liefde voor het ondernemerschap. Tijdens mijn studie nam ik verschillende opdrachten aan, van interieur tot evenementen. Toch werd ik het gelukkigst van het origineel portretteren van individuen. Maar ook het vastleggen van het leven; onbekende mensen op straat, gezinnen en trouwerijen.

Wat is de rode draad in mijn fotografie? Dat zijn, mensen! Het klinkt logisch dat ik portretfotograaf ben. Maar daar is een reden voor: Mensen zijn hun krachten vergeten, hun waarde en de kern van liefde (om het zoetsappig te zeggen). Mijn doel is om mensen aan het denken te zetten, en ze opnieuw op onderzoek te laten gaan. Misschien ontdekken ze wat nieuws over zichzelf of zien ze hoe speels het leven kan zijn. Dit kan simpelweg door jezelf te laten fotograferen of door het tegen komen van een foto waar je even door stil staat. Het kan je een gevoel van herkenning geven en nieuwsgierigheid opwekken. Zelf ben ik een heel leergierig persoon en google ik elke dag wat af. Ook mijn camera is een tool geworden, mijzelf te herinneren wat mijn kracht is. Je zult bijna kunnen zeggen dat fotografie mijn zevende zintuig is.
Back to Top