Over mijn Stijl 
Als je interesse hebt in samenwerken met mij, voel je je waarschijnlijk aangesproken door mijn 'stijl'. Dit is mijn manier van kijken, communiceren, fotograferen en bewerken. Mijn portretten zijn realistisch-perfect. Dit wil zeggen dat mijn foto's realistische elementen bevatten die tijdloos werken, tot in de puntjes zijn vast gelegd, en met strakke composities, verzorgde poses en goede verlichting. De bewerking van een foto is van iedere fotograaf anders en zorgt voor de uitstraling van een portret of serie. Portretfotografie is het vastleggen van je identiteit. Hierdoor heeft elke serie een eigen unieke stempel. Ik snap dat iedereen anders reageert op de camera. Elk persoon heeft een andere benadering nodig en de fotograaf speelt daar een grote rol in. Daarom neem ik de tijd om te observeren hoe ik het voor ieder persoon comfortabel kan maken. Mijn werkwijze is spontaan, eerlijk en professioneel. 
Mijn uurtarief voor een portretshoot is 180,00 (incl btw). Hier vallen (zakelijke) portretten, koppel en zwangerschap shoots ook onder. Dit tarief is inclusief voorbereiding op de shoot, bewerking en levering in hoge resolutie. Voor een portretshoot van één uur ontvang je minimaal 10 foto's die licht en natuurlijk geretoucheerd zijn. Boek je een shoot van 2 uur ontvang je 20 foto's voor 280,00 (inplaats van 360,00)

Ben je een ondernemer of artiest opzoek naar een uitgebreider pakket met meer creativiteit, outfit wisselingen, aangepast op je branding? Scroll dan nog even veder....
creative content/branding shoot
Het is belangrijk om, up-to-date te blijven met sterke beelden voor social media en je website. Foto's van jezelf, je diensten of producten helpen vertrouwen te wekken bij je potentiële klanten. Deze “all in creative” shoot pakket is speciaal ontworpen om de beeldbank van creatieve ondernemers te vullen met, sterke originele foto's. Voor website en social media bijv. We kijken samen naar jouw huisstijl en vertalen dit in beeld. Wil jij je visuele presentatie een originele draai geven? Dit is het pakket geschikt voor jou. In deze uitgebreide shoot creëeren we vooraf samen een concept, passend bij je product of huisstijl. Zo bevat je serie een, “rode-draad,” waardoor alle foto's bij elkaar passen. Je krijgt de vrijheid om meerdere outfits klaar te leggen en we gaan op zoek naar leuke locaties. Deze shoot zou je ook in tweeën kunnen opdelen wanneer je gebruik wilt maken van meerdere locaties. Tijdens de fotoshoot zelf neem ik ruim de tijd voor je, en maken we het gezellig. Uiteindelijk krijg je een volle galerij foto’s waar je jouw beeldbank mee kan aanvullen!

Wat krijg je?
- Een halve dag of dag fotograferen 
- Brainstormsessie, advies 
- minimaal 30 foto's
- Afgeleverd in een online fotograllerij 

Investering start vanaf 300,00 incl btw. ​​​​​​​
Back to Top